loader image
illyrian-fitness-build-your-body
CONQUER ALL

Fitnesi juaj është Prioriteti Ynë

ANËTARËSOHU TANI
ANËTARËSOHU TANI
illyrian-fitness-care-your-body
Sesioni i parë Pa pagesë

Asnjë detyrim abonimi!

ANËTARËSOHU TANI
ANËTARËSOHU TANI
illyrian-fintess-7-days
HAPUR 7 DITË

Fitnesi juaj është Prioriteti Ynë

ANËTARËSOHU TANI
ANËTARËSOHU TANI
illyrian-fitness-shape-your-body
Sesioni i parë Pa pagesë

Asnjë detyrim abonimi!

ANËTARËSOHU TANI
ANËTARËSOHU TANI
illyrian-fitness-respect-your-body
CONQUER ALL

Fitnesi juaj është Prioriteti Ynë

ANËTARËSOHU TANI
ANËTARËSOHU TANI
illyrian-fitness-sunset

Hapësira, Pamja

Ne ofrojmë një mjedis unik dhe komod të stërvitrjes me pamje të mrekullueshme 360 gradë të qytetit të Durrësit dhe vijës së pandërprerë bregdetare.
Hapsira e madhe e katit të fundit është ndërtuar me qëllim palestre dhe ashensori privat ekskluzim për klientët, krijon mundësinë për të patur përvojën më të shkëlqyer të stërvitjes.

illyrian-fitness-calendar

Hapur 7 Ditë

Ne e njohim vështirësinë e ndërthurjes se arritjeve të dëshiruara tuaja në palestër dhe stilit tuaj të jetes plot punë, për këtë arsye Illyrian Fitness është e përkushtuar për të ndihmuar anëtarët të ndryshojnë jetën e tyre përmes seancave të rregullta por fleksibël.
Ne jemi të hapur 7 ditë në javë kështu që sa herë që dëshironi të stërviteni, ju jeni të mirëpritur.

illyrian-fitness-hot

Facilitetet

Sauna jonë fantastike për disa persona është në dispozicion për të gjithë klientët tanë.
Gjithashtu dhe ambjentet e ndërrunut janë të ngrohta, të pastra dhe mbi të gjitha të sigurta

illyrian-fitness-cardio

Pajisjet

Klientët tanë kanë avantazhin e mundësisë së përdorimit të disa nga pajisjet më të mira në tregun botëror. Pajisjet tona Kardio dhe Force janë nga më të njohurat dhe me cilësinë më të lartë.
Kjo cilësi do të sigurojë që ju të merrni rezultatet më të mira të fitnesit. Mos u shqetësoni, ju nuk do të prisni për të përdorur pajisjet, ne kemi mbi 100 copë për të zgjedhur!

PËRLLOGARIT FORMËN TËNDE (BMI)

BMI Gjëndja e peshës
Nën 18.5 Nënpeshë
18.5 - 24.9 Normal
25 - 29.9 Mbipeshë
30 dhe më Shumë Obez

KLASAT

KLASA TË PËRZGJEDHURA

X