ZUMBA është një bashkim i temave muzikore / valle latine dhe ndërkombëtare që krijojnë një dinamikë, emocionuese dhe të bazuar në parimin që një stërvitje duhet të jetë “Argëtuese dhe e lehtë për të bërë”. Rutinat kanë aftësi aerobike / fitnes me një kombinim të ritmeve të shpejta dhe të ngadalta që tonizojnë dhe tonojnë trupin.

 

X