ÇMIMET

ÇMIMET .

ÇMIMET E ANËTARËSIMIT NË ILLYRIAN FITNESS

Nise palestrën me një nga klasat e fitnesit dhe shijeve tuaja sportive. Kurdo që të dëshironi të vini në palestër ne ju ofrojmë mbi 100 copë pajisje dhe klasa të ndryshme 7 ditë në javë që të përmbushim planet tuaja.
Në varësi të llojit të ditës suaj, ne mund të ju ofrojmë plane anëtarësimi që përmbushin kërkesat tuaja. Rezervo një vizitë online ose na telefono sot.

TË GJITHË ANËTARËSIMET MUND TË SHFRYTËZOJNË:

  • Klasat e fitnesit
  • Më shumë se 100 pajisje Kardio dhe Fuqie
  • Ambjente ndërrimi të ngrohta, të pastra dhe mbi të gjitha të sigurta
  • Sauna

VIP MEMBERSHIP
OFF-PEAK

3.500 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 1 mujore

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

3.000 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 3 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

2.500 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 6 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

2.000 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 12 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

VIP MEMBERSHIP
ANY TIME

4.000 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 1 mujore

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

3.500 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 3 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

3.000 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 6 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

MË I PËRZGJEDHURI

2.500 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 12 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

VIP MEMBERSHIP
UNLIMITED

4.000 Lekë / muaji

E barabartë me tarifën mujore për paketën 1 mujorëshe

+ 500 Lekë kuotë anëtarësimi

Akoma duke e menduar?

Rezervo një takim ose zgjidh paketën Paguaj sipas përdorimit në dyqanin tonë online.

Menuja Paguaj sipas përdorimit
Palestër për 1 orë Off-Peak

400 Lekë

Peak

500 Lekë

Klasat 300 Lekë për klasë*
Sauna 200 Lekë
Trajner Personal TBC
Kuotë Anëtarësimi 500 Lekë
*Nëse do të ketë ndryshime do të njoftoheni paraprakisht.
X