Etleva Laraj

Etleva Laraj

Trainer

Biografia:

Ka nisur sportin ne moshën  10 vjecare dhe ne vazhdim  ne fushen e Atletikes ne dispilinat e ndryshme si  : Kercim se gjati, Vrapimet e mesme  te gjata dhe se fundmi ne profilin e hedhjes se shtizese dhe ate te gjyles. Ka perfaqesuar denjësisht ekipin kombëtar ne kampionatet Ballkanike.  Studion ne shkollën e mesme kombëtare sportive”Benardina Qerraxhia”.Eshtë arbitre e federatës shqiptare te futbollit.Si trainere fitness-it qellimi kryesor eshte te jap rezultat klientave.Sporti është nje stil jete i domosdoshem per te qen mir fizikisht dhe psikologjikisht.

Abilità:

Personal Training
100%
Crossfit
85%
Abdominal
100%
X