PËRSE ILLYRIAN FITNESS

PËRSE ILLYRIAN FITNESS?

Çfarë na bën ndryshe
Ne u ofrojmë klientëve tanë përvojën më të mire të fitnesit dhe për të siguruar që ju dëshironi të stërviteni vetëm me ne. Ju premtojmë që do zhvillojmë rregullisht pajisjet, klasat dhe ambjentin tonë në mënyrë që klientët të mos jenë të mërzitur.
Fitnesi juaj është prioriteti ynë.

illyrian-fitness-white-header-logo
illyrian-fitness-sunset

The Space, The View

We offer one of the most unique and beautiful workout environments with 360-degree views of Durrës City and uninterrupted Sea views.
Our expansive top floor purpose build Gym and private Members-only lift provides our Members with a blissful fitness experience.

illyrian-fitness-calendar

Open 7 Days

We know it can be a challenge to meet your work-out Goals because of the strain of a busy life, so Illyrian Fitness is dedicated to helping our Members change their lives through regular but flexible sessions.
We are open 7 Days a Week so whenever you need to work-out, you have the freedom to.

illyrian-fitness-hot

Facilities

Our fantastic multi-person Sauna is available to all Members and our specially designed Changing facilities are warm, immaculate and secure.
At Illyrian Fitness, we have invested greatly so that the Gym is highly secure so you will always feel safe and comfortable.

illyrian-fitness-cardio

Equipment

We provide top of the range Cardio and Strength equipment so that our Members can enjoy the very best work-out in style. We have some of the most elite equipment brands on the market.
This quality will ensure you get the very best from your work-out every time, and don’t worry about having to wait your turn to use a machine – we have over 100 pieces to choose from!

Të prirur për të qenë të parët…

Stafi ynë i trajnuar dhe i kualifikuar është i gatshëm për të ndihmuar çdo klient për të arritur qëllimet e stërvitjes. Informohuni pë trajnerët personal, nuk do të besoni rezultatet që ju mund të arrini!
Së shpejti do të integrojmë programe të reja klasash, regjistrohuni për të qenë të parët.

WHY
ILLYRIAN FITNESS
Illyrian Fitness is the fresh face of fitness in Durres, Albania. We are determined to deliver life changing results to our members and deliver a VIP fitness experience to our clientele.

We offer one of the most unique and beautiful workout environments with 360-degree views of Durres City and uninterrupted Sea views. Our expansive top floor purpose build Gym and private Members only lift provides our Members with a blissful fitness experience.

Our highly trained and skilled Staff are on hand to assist with every member to achieve your workout goals. Look out for a Personal Trainer options – you will not believe the results you will achieve!

We provide top of the range Cardio and Strength equipment so that our Members can enjoy the very best work-out in style. Check out our Why Illyrian Fitness page for a full list of our Manufacturers.

As well as amazing equipment, we will soon offer a wide and innovative range of Classes to suit any member, whether it’s Circuit training for your Cardio or Crossfit to get you Fighting fit – you can achieve it here.

Our specially designed Changing facilities and multi-person Sauna are available for you to continue your VIP fitness experience.
Our moto is

CONQUER ALL

and we are here to help you do just that.

illyrian-fitness-girl-fitness

NO JOIN FEE

FIRST 100 MEMBERS NO JOIN FEE
JOIN NOW
X