DYQANI

BCAA 360g

6.500 L

  • 5: 1: 1 RACE DHE LEUCINE, ISOLEUCINE & VALENCY
  • ME L-TAURINE PËR ZHVILLIMIN E MOUSE SKELITAL
  • PROJEKTUAR PËR  RIMËKËMBJEN MAKSIMALE
Category:

Description

BCAA është projektuar posaçërisht në laboratorin tonë për të ofruar sasinë e saktë të aminoacideve të domosdoshme të zinxhirit të degëve që kërkohen për të siguruar rezultate optimale me përfitimin e shtuar të taurines për të përmirësuar funksionin kardiovaskular dhe zhvillimin e muskujve skeletik.

 

  • 5: 1: 1 RATIO E LEUCINE, ISOLEUCINE & VALINE
  • ME L-TAURINE PËR ZHVILLIMIN E MUSKËS SKELETALE
  • PROJEKTUAR PËR  RIMËKËMBJEN MAKSIMALE

INFO PRODUKTI
UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Merrni një servis (1 lugë) me 300ml ujë para dhe pas stërvitjes. Në ditët jo-trajnuese, merrni një shërbim në mëngjes.

 

Përbërësit:

BCAA 5.1.1, Taurine, Aromatizues, Rregullator i Aciditetit (Citric Acid), Sweetener (Sucralose)

Flavour Blue Mjedër: Ngjyra (Blue FCF)
Aromatik Portokalli: ngjyrosje Natyrore (Beta Carotene)
Shije e Apple: Ngjyrosje Natyrore (Klorofil i Bakrit).
INFORMACIONET SHTESË:

Per Serving (1 Scoop) – Shërbejnë për Enë: 30

L-TAURINE 5,0 g

L-LEUCINE 5,0 g

L-ISOLEUCINE 1,0 g

L-VALINE 1.0 g

 

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vulosni me kapak pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën është thyer para përdorimit të parë.

 

DISCLAIMER:

Shtesat e ushqimit nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Ndaloni përdorimin dhe këshillohuni me mjekun nëse ndodhin reaksione negative. Nuk është menduar për përdorim nga personat nën moshën 18 vjeç.

X