DYQANI

Sale!

CEE 4000 – ULTRA FAST ACTING

4.500 L 4.000 L

  • 4000MG PURE  OF CEE  PER 8 CAP SHËRBIME PËRDITSHME
  • SIDA E INTENZUAR PERFORMANCA
  • SHKURTORE ABSORPIMI FAST ACTING OF CREATINE
Category:

Description

CEE 4000

ULTRA FAST ACTING 100% CREATINE ETHYL ESTER

Ashtu si Creatine Monohydrate, CEE 4000 rrit masën e muskujve të ligët, forcën dhe performancën atletike. Megjithatë, ndryshe nga Creatine Monohydrate, CEE ka një Ester bashkangjitur. Kjo shtojcë nënkupton thithjen e kreatinës është përmirësuar dhe të gjitha përfitimet rriten.

  • Informacion mbi Produktin

PËRMBAJTJA

Creatine Ethyl Ester: 240 kapsula

Shijet: 30

PËRBËRËSIT:

Creatine Ethyl Ester, Xhelatinë (Kapsulë Shell), Stearate Magnezi, Dioksid Silikoni.

UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Merrni deri në 8 kapsula çdo ditë.

Idealisht, 4 para trajnimit dhe 4 pas trajnimit.

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vendosni kapakin pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën është thyer para përdorimit të parë.

X