DYQANI

Sale!

Diet Whey Protein 2kg

7.900 L 6.900 L

SKU:: 80000
  •  Vjen me katër shije të ndryshme
  • Cookie dhe krem
  • Çokollate
  • Luleshtrydhe
  • Banane
Category:

Description

Diet Whey Protein 2kg

Dietia e hirrës është ideale për të gjithë ata që dëshirojnë të rritin masën e muskujve të ulur ndërsa zvogëlojnë yndyrën e trupit. Kjo shkundje është formuluar me profesionalizëm për të siguruar nivele të larta të të gjitha Amino Acids duke përfshirë L-Glutamine dhe BCAA së bashku me agjentë natyrorë hollues si L-Carnitine dhe Green Tea Extract.

NËNKUPTUAR KONCENTRATË ME 100% CILËSISË TË LARTA TË BURGËS
NDRYSHOHET ME L-CARNITINE, TEA GREEN DHE CHROMEUM
OFRON NJË NIVEL TË LARTË L-GLUTAMIN DHE BCAA
INFO PRODUKTI
UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Shërbyer Madhësia: 2 Scoops nivel

Shërbimet për konteiner: 80 (Përafërsisht)

Shtoni 2 Scoops në 300 ml ujë ose qumësht të skremuar dhe shkundni mirë para konsumitRUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vulosni me kapak pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën nën kapak është thyer para përdorimit të parë.Përbërësit:

(Lëngjet e Beetroot), Thickener (Xanthan Gum), L-Carnitine-L-Tartrate, Ëmbëlsirë (Sucralose), Pantothenate e Kalciumit, Kromi (SOF) chloride.

Alergenet e listuara në BOLDINFORMACIONET SHTESË:

Per Serving (2 scoops)

Energjia 406 kj 96 kcal

Fat i përgjithshëm 1.82 g

prej të cilave mbush 1.21 g

Karbohidrat 0.97 g

nga të cilat sheqerna 0.97 g

Fiber nil

Proteina 19,85 g

AMINO ACID PROFILI:

Natriumi 0.04 g

Kaliumi 121 mg

Fosfor 85 mg

Kalciumi 133 mg

Çaj jeshil 500 mg

Acid pantothenik 6 mg

L-karnitin L-tartrate 100 mg

Kromi 100 mg
Alanine 1217 mg

Arginine 511 mg

Acidi Aspartik 2677 mg

Cysteine ​​535 mg

Acid glutamik 4405 mg

Glycine 340 mg

Histidine 414 mg

Isoleucine 1557 mg

Leucine 2580 mg
Lysine 2336 mg

Metioninë 535 mg

Phenylanaline 730 mg

Proline 1338 mg

Serine 1120 mg

Threonine 1630 mg

Tryptophan 340 mg

Tyrosine 632 mg

Valine 1435 mg
X