DYQANI

Sale!

Elite Whey Protein 2.25kg

8.500 L 7.500 L

SKU:: PRO013-C
  • Vjen me katër shije të ndryshme
  • Cookie dhe krem
  • Cokollate
  • Luleshtrydhe
  • Banane
Category:

Description

Elite Whey Protein 2.25kg

Elite Whey Protein është një formë premium e Whey Protein Concentrate pluhur që siguron nivele të larta të të gjitha Amino Acids duke përfshirë L-Glutamine dhe BCAA (amino acidet zinxhir dege). Këto janë thelbësore në prodhimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e indeve të muskujve.

 

  • 100% CILËSISË TË LARTA TË PROTEINES
  • I përforcuar me përbërësit e ndërtimit të muskujve dhe fuqisë
  • OFRON NJË NIVEL TË LARTË L-GLUTAMIN DHE BCAA

 

  • INFO PRODUKTI

UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Shërbyer Madhësia: 2 Nivel Scoops Shërbyer për konteiner: 90 (Përafërsisht)

Shtoni 2 scoops në 300 ml ujë ose qumësht të skremuar dhe shkundni mirë para konsumit.

 

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vendos kapakin pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën nën kapak është thyer para përdorimit të parë.

 

Përbërësit:

Koncentrat i proteinave të hirrës (MILK, SOYA), aromatizues, ngjyrosje natyrale (lëng panxhar), thickener (Xanthan Gum), sheqer (Sucralose).

Alergenet e listuara në BOLD.

 

INFORMACION i PRODUKTIT

Per Serving (2 scoops):

Energjia 408 kj 96,5 kcal

Fat i përgjithshëm 1.83g

prej të cilave mbush 1.22g

Karbohidrat 0.97g

prej të cilave sheqerna 0.97g

Fiber nil

Proteina 19.95 g

Natriumi 0.04g Kaliumi 122 mg

Fosfor 85 mg

Kalciumi 134 mg

AMINO ACID PROFILI

Alanine 1217 mg

Arginine 511 mg

Acidi Aspartik 2677 mg

Cysteine ​​535 mg

Acid glutamik 4405 mg

Glycine 340 mg

Histidine 414 mg

Isoleucine 1557 mg

Leucine 2580 mg

Lysine 2336 mg

Metioninë 535 mg

Phenylanaline 730 mg

Proline 1338 mg

Serine 1120 mg

Threonine 1630 mg

Tryptophan 340 mg

Tyrosine 632 mg

Valine 1435 mg

X