DYQANI

Fury – Pre Workout

5.500 L

  • FORMULA PARAPRAKUESE E AVANCUAR
  • RRIT FORCUESIN FIZIK DHE FOKUSIN MENDOR
  • OFRON ENERGJI DHE  INTENSIFIKIM EKSPLOZIV
Category:

Description

NAPA FURY është stërvitja e fundit para se të fillojë një stërvitje insanely intensive!

 

Përmbajnë sasi të sakta të përbërësve të përzgjedhur për t’ju siguruar formulën përfundimtare para stërvitje. Të thyeni qëllimet tuaja dhe të mirat personale me intensitet më të lartë, nivele të larta të përqëndrimit dhe energji apokaliptike.

 

Informacion mbi Produktin
UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Shërbyer Madhësia: 1 Scoop (5g) – Shërbejnë për kontejner: 50 Shto një lugë në 200ml ujë të ftohtë. Konsumoni deri në 20 minuta para stërvitjes. Konsumi maksimal ditor deri në 2 servings në ditë.

 

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vulosni me kapak pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën është thyer para përdorimit të parë.

 

DISCLAIMER:

Shtesat e ushqimit nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Ndaloni përdorimin dhe këshillohuni me mjekun nëse ndodhin reaksione negative. Nuk është menduar për përdorim nga personat nën moshën 18 vjeç.

 

Përbërësit:

(Vitamina B5), Hydrochloride Pyridoxine (Vitamina B6), Hydrochloride Pyridoxine (Vitamina B6), Hydrochloride Pyridoxine (Vitamina B6), Hydrochloride Pyridoxine (Vitamina B6), Hydrochloride Pyridoxine (Vitamina B6), Dextrose, Creatine Monohydrate, Beta Alanine, L- Arginine, Taurine, , Riboflavin (Vitamina B2).

 

INFORMACIONET SHTESË:

 

 

Creatine Monohydrate 1000 mg
Beta Alanine 700 mg
L-Arginine 500 mg
Caffeine 200 mg
Taurine 500 mg
Riboflavin 1.4 mg
Vitamin B6 1.4 mg
Pantothenic Acid 6 mg
X