DYQANI

Peshqir palestër

1.000 L

* Shiten individualisht

  • 4 ngjyra të ndryshme për të zgjedhur
  • E zezë
  • E bardhë
  • E gjelbër vjollcë
  • E gjelbër
Category:

Description

Peshqirë palestër Royal egjiptiane pambuku – 500 GSM

500 peshqir të gjimnastikës GSM janë bërë me fibra jashtëzakonisht të butë të pambukut. Ato janë të buta, të qëndrueshme dhe shumë absorbuese, gjë që i bën ata ideale për çdo shkelës të palestrës. 500 peshqir GSM gjithashtu thahen shumë, shumë shpejt, gjë që i bën ata shumë praktike dhe efikase për sportistët e rregullt.

Pesha: 500GSM

Përbërja: 100% pambuk

Lahet Kujdes: Makinë lahet në 40 ° C

Prodhuar ourself duke përdorur pambuk mirën
Peshqirët tanë janë një kënaqësi e gjatë në këmbë me klientët tanë. Kjo për shkak se ne i prodhojmë ato duke na lejuar që të përdorim vetëm pambuk cilësor që siguron që të gjithë peshqirët tanë të mbeten të trasha dhe me gëzof për më shumë kohë. Sa herë keni hasur në ato peshqir të hidhur që fillojnë të hedhin poshtë pas disa lan? Zëvendësoni ato sot me peshqir të trashë dhe me pluhur! E disponueshme në ngjyrat e mëposhtme

X