DYQANI

Sale!

Mass Extreme 5kg

19.900 L 9.900 L

  • Karakteristikat e karbohidrateve të lartë të cilësisë dhe proteina 100%
  • I përforcuar me proteinë të lartë ndaj rrezatimit të karbohidrateve
  • Mbështetja e mjeteve të kontrolluara dhe rritjes së muskujve
Category:

Description

Mass Extreme 5kg

NAPA MASS EXTREME është një pije e formuluar premium që të shtoni kalori me cilësi të lartë në dietën tuaj të përditshme. Është një përzierje e saktë e proteinave cilësore, karbohidrateve komplekse të kombinuara me karbohidratet me glukozë të lartë që veprojnë shpejt dhe siguron një rimbushje të shpejtë të glikogjeneve. Për shkak të kalorive të cilësisë së lartë, kjo shkundje është ideale për të gjithë ata që dëshirojnë të fitojnë masë dhe madhësi. Një cilësi premium

Proteina 43.9g

Karbohidratet 155g

Kalorive 1000

  • përfitimet Karakteristikat e karbohidrateve të lartë të cilësisë dhe proteina 100% I përforcuar me proteinë të lartë ndaj rrezatimit të karbohidrateve MBËSHTETJA E MJETEVE TË KONTROLLUARA DHE RRITJA E MUSKUJVE

 

INFO PRODUKTI UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Shërbyer Madhësia: 6 nivele scoops.

Shërbimet për kontejner: 30 (Përafërsisht)

Shtojini 6 nivelit scoops edhe 1 Gotë  Qumësht të Gjithë në një blender ose shaker.

Më i miri shërbehet i ftohtë.

Përbërësit:

MALTODEXTRIN, DEXTROSE, CONCENTRATE WHEY PROTEIN (MILK, SOA), SOTA PROTEIN ISOLATE, UJIT, THICKENER (XANTHAM GUM), SWEETENER (SUCRALOSE).

Alergenet e listuara në BOLD.

RUAJTJA:

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula nën kapak është thyer ose mungon.

DISCLAIMER:

Shtesat e ushqimit nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, ju lutemi konsultohuni me mjekun para se të përdorni. Ndaloni përdorimin dhe këshillohuni me mjekun nëse ndodhin reaksione negative. Nuk është menduar për përdorim nga personat nën moshën 18 vjeç.

INFORMACION RRETH PRODUKTI

Per Shërbyer kur konsumohet me 1 Got Qumësht: 4190kj Energy  1000kcal Total Fat 22.10g nga të cilat mbushen 14.2 155g karbohidrate Nga të cilat sheqerna 154g Fiber nil proteina 43,95 0.568g natriumi 850mg kalcium

Per Shërbyer kur konsumohet me 1 Got ujë: 2589kj Energy  620kcal Totali

X