DYQANI

NAPA MixMaster Shaker 700ml

1.000 L

* Shitur individualisht

Category:

Description

NAPA MixMaster Shaker 700ml

NAPA MixMaster prodhohet sipas standardeve më të larta. Nga Buchsteiner, Gjermania, përzierësit tanë MixMaster janë perfekte për përzierjen e gamës sonë të shtojcave. Cilësia e provuar dhe dizajni vjen me një rrjetë të lëvizshëm për të siguruar që tronditjet tuaja janë të përziera mirë dhe kapaku i sigurt i kapakut do ta mbajë atë nga rrjedhja.

Informacion mbi Produktin

Me vidhos në kapak
Shkalla e dyfishtë e shkruar në anën
Sitë e mbyllur / skarë përzierëse
Kanali i integruar në kapak për të shijuar pije menjëherë nga shakira

 

* Shitur individualisht

X