DYQANI

Raspberry Ketone

3.500 L

  • Mjedër Ketone 60 kapele
  • 500mg Natyrore Humbje Pesha Aid
Category:

Description

 

Raspberry Ketone

RASPBERRY KETONE ËSHTË NJË PRODHIM I PËRSHËNDËSISHËM që ka qenë
REKOMANDOHET PËR TË NDIHMUAR NGA SLIMMING DHE ASSIST IN MANAGEMENT PESHA.

60 kapsula: 30 ditë Furnizim

 

  • INFO PRODUKTI

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Shërbyer Madhësia: 2 Capsules Daily.

Merrni 1 kapsula në mëngjes dhe 1 kapsula në pasdite, me ushqim dhe shumë ujë.

Në ditët e stërvitjes, merrni një nga ato servra 30 minuta para stërvitjes.

Përbërësit:

Mjedër Ekstrakt 4% Ketones 500mg, Malto Dextrin, strearate Magnezi, Hypromelose Veggi Shell

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vulosni me kapak pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën është thyer para përdorimit të parë.

DISCLAIMER:

Shtesat e ushqimit nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Ndaloni përdorimin dhe këshillohuni me mjekun nëse ndodhin reaksione negative. Nuk është menduar për përdorim nga personat nën moshën 18 vjeç

X