DYQANI

Sale!

T5 Slimming Aid

4.000 L 3.700 L

  • T5 Ndihma Hollimtare 
Category:

Description

T5 Ndihma hollimtare
T5 NDIHMË NATYRORE SLIMMING AID është një zgjidhje efektive për menaxhimin e peshës që ju ndihmon të arrini peshën tuaj të synuar. Një formulë unike që përmban vetëm produkte natyrore me cilësi më të mirë.

90 kapsula: 30 ditë Furnizim

  • INFO PRODUKTI
    UDHËZIMET PËR PËRDORIM:

Merrni 1 tabletë në intervale të rregullta deri në 3 herë në ditë.

* LARTË PËRMBAJTJEN E CAFFEINIT – MOS KËSOJ DOKUMENTIN E REKOMANDUAR – NUK ËSHTË E REKOMANDUAR ME PAK SE 4 ORË GJUMI.

INFORMACIONET SHTESË:

Per sherbimin e perditshme (3 kapele)

L-Tyrosine 450 mg

Polyphenols (Nga Green Tea) 180 mg

Kafeina 150 mg

Naringin 60 mg

L-karnitin L-tartrate 30 mg

Alpha Lipoic Acid 30 mg

RUAJTJA:

Mbajeni në një vend të ftohtë të thatë dhe vulosni me kapak pas përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vulën është thyer para përdorimit të parë.

DISCLAIMER:

Shtesat e ushqimit nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme dhe të balancuar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit. Ndaloni përdorimin dhe këshillohuni me mjekun nëse ndodhin reaksione negative. Nuk është menduar për përdorim nga personat nën moshën 18 vjeç.

X