Erald Mato

Erald Mato

Trajner

Biografia:

Si një trajner i Illyrian Fitness unë jam i përkushtuar për të ndihmuar klientat tanë të arrin objektivat e juaj, nëse ju deshironi të humbni  peshës ose rritjen e muskujve. Kam mbaruar shkollen e mesme profesionale Bernardia Qerraxhia (MSD). Unë kam konkuruar dhe kam fituar Kampion të Moshave të reja për fitnes atletike dhe trupore. Si një trajner unë jam i përkushtuar dhe i pasionuar në lidhje me fitnes dhe ushqim dietë. Kam përvoja në organizimin e Crossfit dhe Powerlift. Unë jam këtu për t’ju ndihmuar të arrini rezultatet tuaja.

Aftësi:

Crossfit
100%
Cardio
95%
Stervitje me pesha
95%
X