Elena Hashim

Elena Hashim

Trajner

Biografia:

Unë Kam mbaruar shkollën e mesme (Tik Teknologji Informatic) Edhe jam e Angazhuar në volejboll , Përveç këtij Sporti unë gjithashtu kam përvojë në Fitnes edhe Stervitje me pesha Lirë.  Si një Trainer besoj se Ushtrimet Fitnes jo vetëm që ju përfiton fizikisht, por gjithashtu, ju bën të ndiheni mirë psikologjikisht. Fitnes është një disiplinë, sakrificë dhe promovon pozitivitet në jetën tuaj

Aftësi:

Crossfit
95%
Aerobic
95%
Abs Blast
100%
X