Aleks Bregu

Aleks Bregu

Trainer

Biografia:

Ka mbaruar ne Shkollen e mesme  kombetare sportive “Benardina Qerraxhia”.Stuidon ne Akademin e Edukimit Fizik dhe Sporte .Eshte atlet i ekipit “TEUTA” Durres.I certifikuar si Trainer Fitness. Si  Trainer Fitness-i është përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të arrijnë qëllimet në palestër dhe  për t’ju motivuar gjatë gjithë kohës dhe personalisht t’ju siguroj që të arrini qëllimet tuaja!

Aftësi:

Aftësi ndaj Klientit
100%
Trajnim personal
100%
Stervitje me pesha
85%
Abdominals
100%
HIIT Fitness
100%
X